ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Γιάννενα Τώρα» για αδέσποτα και δημοτική συγκοινωνία

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα» για αδέσποτα και δημοτική συγκοινωνία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2019, 15:14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις προγραμματικές της προτάσεις για τη διαχείριση των αδέσποτων και για δημοτική συγκοινωνία παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» σε συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή, με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Άρη Μπαρτζώκα να υπογραμμίζει τη σημασία των δύο αυτών ζητημάτων.

Ο Κώστας Ρώσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της γραμματείας της παράταξης, πρότεινε τη δημιουργία κέντρου-καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα με μέριμνα του Δήμου, αλλά και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, συλλόγων και οργανώσεων (σ.σ. σήμερα το καταφύγιο αδέσποτων το λειτουργεί ο Δήμος).

Ο Νίκος Βούστρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της γραμματείας της παράταξης, πρότεινε τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, στα πρότυπα δεκάδων άλλων Δήμων της χώρας. Τόνισε δε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορούν να έχουν κοινωνικό αντίκτυπο, με συμβολικό αντίτιμο σε ευάλωτες οικονομικά ομάδες δημοτών, αλλά επίσης και οικολογική και αναπτυξιακή διάσταση με την παροχή κινήτρων όπως εκπτωτικά κουπόνια από επιχειρήσεις της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back