Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Γιάννενα Τώρα»: «Απαιτείται αναδιοργάνωση των υπηρεσιών»

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα»: «Απαιτείται αναδιοργάνωση των υπηρεσιών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 23:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη σε υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών έκανε σήμερα κλιμάκιο της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», αποτελούμενο από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Πάνου και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ρ. Τσέλιου, Κ. Κυριαζή, Γ. Γοργόλη, Τ. Μιχαηλίδη, Α. Μάγκου, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Ν. Βούστρο.

Η παράταξη επισκέφθηκε αρχικά την Τεχνική Υπηρεσία και στη συνέχεια τις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες. «Διαπιστώσαμε ότι έχουν υλοποιηθεί μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο αυτά είναι λίγα και ανεπαρκή. Επιβεβαιώνονται απόλυτα οι τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις μας, ότι απαιτείται τάχιστα αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και των λειτουργιών, επαναπροσδιορισμός του Οργανισμού του Δήμου και στελέχωση με καταρτισμένο και επιστημονικά ικανό προσωπικό» δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας.

Πρόσθεσε επίσης ότι για την παράταξη «η λειτουργία δεν είναι ένα τυπικό διαδικαστικό θέμα. Είναι ζήτημα ουσίας, καθώς από τις υπηρεσίες και τη λειτουργία τους περνά η ποιότητα ζωής, η καθημερινότητα αλλά και η ολοκλήρωση μεγάλων θεμάτων της πόλης και του Δήμου».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back