Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γεμίζει ένα γήπεδο για γυναικείο μπάσκετ;

Εικόνα του άρθρου Γεμίζει ένα γήπεδο για γυναικείο μπάσκετ;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2019, 23:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στις 7 Απριλίου στις 13.00, στο Νέο κλειστό, αναμένεται να γίνει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Δεν είναι μόνο ότι παίκτριες, προπονητής και διοίκηση του ΠΑΣ καλούν τους φιλάθλους της πόλης να πάνε στο γήπεδο.

Είναι και ότι το παιχνίδι είναι από εκείνα που γράφουν ιστορία. Αν ο ΠΑΣ το πάρει, θα πάει για μια ακόμα νίκη με το Ρύσιο (σε ένα ακόμα δυσκολότερο παιχνίδι) και θα πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση του γιαννιώτικου μπάσκετ σε όλες τις κατηγορίες, να διεκδικήσει δηλαδή την άνοδο στην Α1.

«Είναι δύο ματς, ένα με τον Άρη και ένα με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου που για μας είναι ο,τι πιο σημαντικό έχει ‘γράψει’ αυτή η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της. Όλη η πόλη είναι σε αναβρασμό για τα δύο αυτά ματς. Έχουμε καταφέρει να ξεσηκώσουμε όλο τον κόσμο για το γυναικείο μπάσκετ» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΣ Γιώργος Σιαμέτης, στις δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού.

«Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 1000%, ό,τι έχουμε από ψυχή και μυαλό για να καταφέρουμε και να πετύχουμε τη νίκη» συμπλήρωσε. «Οι κοπέλες συναισθάνονται πλήρως ότι αυτά τα δύο ματς μπορεί να μην ταξαναζήσουν ποτέ και είναι έτοιμες να δώσουν ο,τι περισσότερο μπορούνε για να πετύχουν αυτό που δεν περίμενε κανείς στην αρχή της χρονιάς», κατέληξε.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back