ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γ. Πρέντζας: «Μια δήλωση σε δημόσια συνεδρίαση»

Εικόνα του άρθρου Γ. Πρέντζας: «Μια δήλωση σε δημόσια συνεδρίαση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2024, 19:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Επικίνδυνη δήλωση»: Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός που προσέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Πρέντζας στα όσα δήλωσε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης για «επικίνδυνη Εγνατία».

Ο κ. Πρέντζας έδωσε τον χαρακτηρισμό αυτόν κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, πριν την ανακοίνωση του κ. Καχριμάνη ο οποίος έσπευσε να κάνει λόγο για «ιδιωτική συζήτηση» και για απόψεις που δεν κατατέθηκαν με τη θεσμική του ιδιότητα.

Ωστόσο, η ουσία της τοποθέτησης του κ. Πρέντζα δεν μεταβάλλεται.

Κατά αρχάς ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που συμμετέχει ως μέλος στην Περιφερειακή Επιτροπή και που ήταν αυτός που προκάλεσε την τοποθέτηση του κ. Καχριμάνη, ανέφερε ότι η τελευταία έγινε σε δημόσια συνεδρίαση.

Και είπε ότι αν ισχύει αυτή η τοποθέτηση, γιατί ο κ. Καχριμάνης ως πολιτικός προϊστάμενος δεν πήρε μέτρα για να κλείσει ο δρόμος. Ο κ. Πρέντζας επέρριψε την ευθύνη και στους άλλους εμπλεκόμενους φορείς που όλες αυτές τις μέρες δεν πήραν καμία θέση: από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών μέχρι την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Και έκλεισε την παρέμβασή του ζητώντας να υπάρξουν απαντήσεις για τα περί ασφάλειας στην Εγνατία οδό.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back