ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το «ευχαριστώ» του Κ. Γάτσιου

Εικόνα του άρθρου Το «ευχαριστώ» του Κ. Γάτσιου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/05/2023, 18:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο καθηγητής και πρώην πρύτανης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κώστας Γάτσιος έδωσε σε αυτές τις εκλογές για δεύτερη φορά «μάχη».

Ο κ. Γάτσιος ήρθε στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Ιωαννίνων με 3.917 ψήφους –στις εκλογές του 2019 είχε έρθει πρώτος με 3.155 ψήφους.

Σε δήλωσή του, ο κ. Γάτσιος δίνει έμφαση στην επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή και θέτει το στοίχημα της επόμενης μέρας: «Πιστεύω πως ένα ακόμη πιο σημαντικό καθήκον βρίσκεται μπροστά από όλους μας και αυτό θα είναι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε χθες και να καταφέρουμε στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση».

Ο κ. Γάτσιος ευχαριστεί όλους και όλες όσους/ες τον ψήφισαν. «Θέλω προσωπικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκείνους τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους υπόσχομαι ότι δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για το καλό της Ηπείρου μας και της Ελλάδας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον κοινό μας αγώνα και να συγχαρώ τον Γιάννη Τσίμαρη για την εκλογή του».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back