ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος για τη σέντρα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Έτοιμος για τη σέντρα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/06/2024, 21:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων είναι έτοιμος να υποδεχθεί την τελική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων, για δέκα μέρες, 27 Ιουνίου ως 7 Ιουλίου.

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Χριστίνα Τσέτσου, ο προπονητής της ομάδας του ΔΣΙ Χρήστος Αγγέλης και ο Σπύρος Πάικας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής, μίλησαν για τη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει τις ομάδες των δικηγορικών συλλόγων ΑΡ.Μ.Α Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Σόλων Αθηνών, Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης, Δράκων Αθηνών, Αγρινίου, Νέμεσις Αθηνών, Sui Generis Αθηνών, Κατερίνης, Κοζάνης, Δημοσθένης Αθηνών, Ηρακλείου, Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών, Χαλκίδας, Χανίων, Βόλου και περίπου 500 άτομα, στα Γιάννενα.

Η κα Τσέτσου τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αγώνες έχουν τη στήριξη Περιφέρειας και Δήμου Ιωαννιτών και φέτος, η φιλοξενία της τελικής φάσης στα Γιάννενα συμπίπτει με τα 40 χρόνια της ομάδας του ΔΣΙ.

«Όλοι εμείς που αποτελούμε την οργανωτική επιτροπή με τους εθελοντές μας, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με στόχο την άρτια διοργάνωση και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι των παράπλευρων κοινωνικοπολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν με απώτερο σκοπό τα πεντακόσια περίπου άτομα που θα είναι στις αποστολές των ομάδων και θα κατακλύσουν την φιλόξενη πόλη μας να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα και εμείς ως διοργανωτές να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στην ιστορία του θεσμού», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Αγγέλης αναφέρθηκε στο σύστημα διεξαγωγής (4 όμιλοι, 16 ομάδες, σύστημα νοκ άουτ μέχρι τον τελικό που θα γίνει στους «Ζωσιμάδες») και τόνισε ότι η διοργάνωση δίνει ιδιαίτερη βάση στη διαφάνεια.

Τέλος, ο κ. Πάικας ανέτρεξε στις άλλες δύο φορές που ο ΔΣΙ φιλοξένησε την τελική φάση και πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο στις επαρχιακές ομάδες να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στις ομάδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Στις επαρχιακές ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν δημόσιοι υπάλληλοι ανάλογα με τον αριθμό των δικηγόρων κάθε συλλόγου, μέχρι τέσσερις το ανώτερο, και να είναι άνω των 35 ετών.

Μπορούν επίσης να συμμετέχουν δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, δηλαδή από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.

«Δίνουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων. Προσπαθούμε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους συναδέλφους που θα αγωνιστούν, σε δύσκολες συνθήκες λόγω καιρού και με σφιχτό πρόγραμμα αγώνων» είπε επίσης ο κ. Πάικας.







ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3