ΗΠΕΙΡΟΣ

Ετοιμάζεται ένωση ξενοδόχων-καταλυμάτων στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου Ετοιμάζεται ένωση ξενοδόχων-καταλυμάτων στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2022, 17:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Αρταίων ανακοίνωσε τη στήριξή του στην προσπάθεια δημιουργίας μιας κοινής ένωσης, την οποία έχουν ξεκινήσει οι ξενοδόχοι, οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζομένων δωματίων του νομού. Σημαντικό ρόλο στην πρωτοβουλία παίζει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, η οποία ζήτησε να διοργανωθεί η συνάντηση.

Ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους και ενημερώθηκε για την προσπάθεια, όντας οικοδεσπότης.

 «Αυτή η νέα προσπάθεια μόνο θετικά αποτελέσματα θα δώσει  σε όλους στους επαγγελματίες. Μια οργανωμένη ένωση που πρέπει ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο με όλους τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζομένων δωματίων ενωμένους, για να αποκτήσει τη δύναμη και την αίγλη που της αναλογεί και της αξίζει, ώστε να αποκτήσουν οι επαγγελματίες του χώρου ενιαία φωνή και μεγαλύτερη δύναμη  με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας» τόνισε ο κ. Τσιρογιάννης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνουν γνώστες οι πρώτες διαδικασίες που απαιτούνται για Ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων και δημοτικός σύμβουλος Στάθης Σιούτης ευχαρίστησε τον κ. Τσιρογιάννη και τόνισε ότι «τα κέρδη της προσπάθειας αυτής θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, μιας και το τουριστικό προϊόν της Ηπείρου είναι ένα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back