Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εργομετρικά στο Ναυτικό Όμιλο

Εικόνα του άρθρου Εργομετρικά στο Ναυτικό Όμιλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2019, 16:04
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διενεργεί εργομετρικές εξετάσεις σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτών των εξετάσεων, δεκάδες αθλητές και αθλήτριες δοκιμάστηκαν την περασμένη Κυριακή στο γυμναστήριο του ΝΟΙ, παρουσία του τεχνικού της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα, με τη συνεργασία των προπονητών του Ομίλου Αγγελικής Γκρέμου, Φώτη Λιόντου και Λευτέρη Τζίμα.

«Στόχος της τεχνικής ηγεσίας της Ομοσπονδίας είναι να αποκτήσει μία συνολική εικόνα για την απόδοση και το επίπεδο των αθλητών ανά την Ελλάδα ενόψει των πρώτων προκρίσεων που θα διεξάγει στον Σχινιά μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Εξάλλου, η συμμετοχή στις εργομετρικές δοκιμασίες είναι προϋπόθεση προκειμένου να συμμετέχουν οι αθλητές στην Εθνική Ομάδα», τόνισε ο κ. Γκουντούλας.

Όσον αφορά στον Ν.Ο.Ι., ο κ. Γκουντούλας έκφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των νεότερων κωπηλατών και σύστησε στους αθλητές που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις στο σχολείο καθώς ετοιμάζονται για Πανελλαδικές, εφόσον έχουν υψηλές βλέψεις στην κωπηλασία, να προγραμματίσουν σωστά το χρόνο τους.









ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3