Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Επτάστερη» η «Δωδώνη» στα Great Taste Awards

Εικόνα του άρθρου «Επτάστερη» η «Δωδώνη» στα Great Taste Awards
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2022, 15:28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» βραβεύτηκε με επτά χρυσά αστέρια για προϊόντα της, στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας Great Taste Awards 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε με 1 χρυσό αστέρι για τις τρεις γεύσεις των νέων σνακ Heavenly Cheese Thins (Φέτα-Ντομάτα-Ρίγανη, Φέτα-Καυτερή Πιπεριά, Χαλούμι-Καραμελωμένο Κρεμμύδι), για τη φέτα Π.Ο.Π., για το Χαλούμι «Δωδώνη», για το Κατσικίσιο τυρί «Δωδώνη»και για την Κεφαλογραβιέρα «Δωδώνη».

«Τα τελευταία 9 χρόνια, η ‘Δωδώνη’ έχει λάβει πάνω από 50 βραβεία και διακρίσεις τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την υψηλή ποιότητα και την εξαίρετη γεύση» σημειώνει η εταιρία.

Ο δε εμπορικός διευθυντής της, Γιώργος Αυγερίκος τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως τα Great Taste Awards». Συμπλήρωσε ότι «αφουγκραζόμαστε σταθερά τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και έτσι, έχουμε καταφέρει να τους προσφέρουμε πολλές επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και μη προϊόντων, που συνδυάζουν την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καινοτομίας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back