ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επτά κωπηλάτες πάνε Βαλκανικό

Εικόνα του άρθρου Επτά κωπηλάτες πάνε Βαλκανικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2017, 14:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Aπό τους 15 νεαρούς κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που διεκδικούσαν την πρόκρισή τους για τη συμμετοχή τους στο επερχόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, οι 7 θα δώσουν το παρών στους αγώνες, μετά τους αγώνες πρόκρισης που έγιναν την Κυριακή στην Καστοριά.

Πιο αναλυτικά, από την κατηγορία των εφήβων επιλέχθηκαν: Ανδριανός Οικονόμου-Δημήτρης Μπουκουβάλας και Παντελής Σωτηρακόπουλος-Θανάσης Παλαιοπάνος. Ωστόσο, ο τελευταίος αθλητής λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε από τη συμμετοχή στο Βαλκανικό και τη θέση του πήρε ο αμέσως επόμενος αγωνιστικά Γιώργος Γραμμενιάτης. Από την κατηγορία των νεανίδων «εισιτήριο» έλαβε η Αριάδνη Μήτση, από τις κορασίδες η Αθανασία Μάκου, ενώ επιλέχθηκε από την ΕΚΟΦΝΣ και ο νεαρός πηδαλιούχος Χρήστος Λιούγκος. Δυστυχώς, λόγω ατυχίας, παρά την καλή της εμφάνιση, εκτός αποστολής για το Βαλκανικό έμεινε η Άρτεμις Ντούσκου.

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασαν στην Καστοριά και οι παίδες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που έτρεξαν με τα πληρώματα της τετρακώπου και της δικώπου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back