Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΣΗΠ: «Ήταν μια καλή χρονιά»

Εικόνα του άρθρου ΕΠΣΗΠ: «Ήταν μια καλή χρονιά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2022, 12:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διοίκηση της ΕΠΣΗΠ συγχαίρει «τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές» που έπαιξαν ξανά μπάλα μετά από δύο χρόνια ποδοσφαιρικής απραξίας και, όπως τονίζει, «κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς».

Συγχαίρει όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα:

Τις ομάδες ΑΕ Κρανούλας και ΑΠΣ «Οι Τίγρεις» για την άνοδο τους στην Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στις ομάδες του Αστέρα Αμφιθέας, του ΠΑΟ Κουτσελιού, της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, του ΠΑΟ Ηλιόκαλης για την άνοδο τους στην Α' Ερασιτεχνικη Κατηγορία. Στην ΠΑΣ Κράψη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περ. 2021-2022.

Τέλος, συγχαίρει την ομάδα της Θύελλας Κατσικά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος στους αγώνες play off της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική Κατηγορία, «ευελπιστώντας πως την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του ηπειρώτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back