ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσημο ξεκίνημα στο Epirus Sport & Health Center

Εικόνα του άρθρου Επίσημο ξεκίνημα στο Epirus Sport & Health Center
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2018, 13:11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα επίσημα εγκαίνιά του έκανε το Epirus Sport & Health Center, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού, αλλά και πολύ κόσμου. Το αθλητικό κέντρο στο Κάτω Νεοχωρόπουλο εγκαινίασε ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης. Παρόντες ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καττής, Βασίλης Γοργόλης, ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας και Γιάννης Λιόντος κ.α.

Το παρών έδωσε επίσης ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας, ο οποίος τόνισε τη «σημασία της επένδυσης και του έργου για τη πόλη των Ιωαννίνων αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο, μιας και ήδη απασχολούνται 45 εργαζόμενοι και με προοπτική για ακόμη περισσότερους». Την εκδήλωση προλόγισε ο εκ των ιδιοκτητών του κέντρου Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλεσμένους  για την παρουσία τους  και για τη «μεγάλη ανταπόκριση που έχει τύχει από τους Γιαννιώτες» το κέντρο, όπως τόνισε. 

Είπε επίσης ότι πρόθεση των ιδιοκτητών είναι η επέκταση  των δραστηριοτήτων του κέντρου. Ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα «Παίζω και μαθαίνω στην θάλασσα» μετά το τέλος του σχολικού έτους καθώς και τη δημιουργία Ναυαγοσωστικής σχολής.

Η τελετή περιλάμβανε και βραβεύσεις: ο  ορθοπεδικός – αθλητίατρος  κ. Χρόνης Δρούγιας για την προσφορά του στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην περιοχή της Ηπείρου, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και ο Πέδρο Κόντε και ο  16χρονος Ιάσωνας Παπαδημητρίου πρωταθλητής κολύμβησης, άριστος μαθητής αλλά και άριστος μουσικός.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back