ΒΟΥΛΗ

Επίσημα υποψήφια στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη

Εικόνα του άρθρου Επίσημα υποψήφια στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2024, 19:50
ΒΟΥΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Η Όλγα Γεροβασίλη, από σύμμαχος αρχικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, είναι πλέον επίσημα αντίπαλός του, καθώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος.

Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στο συνέδριο, είπε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε ανάγκη από νέα πρόσωπα» και αποδέχθηκε «μερίδιο ευθύνης», αλλά και ότι «άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου. Η απάντησή μου είναι ότι είμαι παρούσα».

Χτύπησε «καμπανάκι» λέγοντας ότι «το κόμμα μας υποχωρεί διαρκώς» και ότι «καλή και χρήσιμη η επικοινωνία, αλλά δεν φτάνει. Πρέπει να υπηρετεί το πολιτικό σχέδιο».

«Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας: η αισχροκέρδεια, η αδικία, η ανισότητα, η διαφθορά, τα ρουσφέτια, αντίπαλός μας είναι η Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε επίσης και κατέληξε:

«έχουμε τεράστια ανάγκη από νέους ανθρώπους. Από νέα στελέχη. Από τη νέα γενιά του τόπου. Πάντα ήμασταν ένα κόμμα που κυριαρχούσε στις νέες και στους νέους. Που δεν φοβήθηκε ποτέ να αναθέσει την ευθύνη στους νέους ανθρώπους. Το “νέο” όμως δεν είναι ο μεσσιανισμός. Οι “Μεσσίες” είναι το παλιό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε νέες ιδέες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Κασσελάκης υποδέχθηκε την κα Γεροβασίλη σε «έναν όμορφο αγώνα», δεσμευόμενος ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρότασή του είναι οι προεδρικές εκλογές να γίνουν στις 10 Μαρτίου.





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back