Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει για το ΕΣΠΑ

Εικόνα του άρθρου Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει για το ΕΣΠΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2016, 19:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έμφαση στην ενημέρωση για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία δίνει το Επιμελητήριο Άρτας στη φετινή 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση, το οποίο συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας και θα ενημερώνει για τα νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ, που αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα και να απαντά σε ερωτήματα επιχειρηματιών.

«Στόχος μας είναι η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας να ενημερώνεται και να επωφελείται στο μέγιστο της κρατικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, έτσι ώστε να υπάρξει υγιής ανάπτυξη και να δοθεί η δυνατότητα στην ιδιωτική πρωτοβουλία να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Παπάζογλου.

Στο περίπτερο φιλοξενούνται, εξάλλου, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κρεοπωλών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων και Υδραυλικών. 

Η 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο της Άρτας, στο χώρο που το ίδιο διάστημα γίνεται η εμποροπανήγυρη, από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας. 

Η έκθεση θα είναι διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Ώρες λειτουργίας:  10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 έως 22.30μ.μ.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back