«Επίδομα 100 ευρώ και για την αστυνομία»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/07/2018, 17:27

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας ζητάει να καταβληθεί άμεσα επίδομα 100 ευρώ στους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ήπειρο. Με αφορμή κυβερνητική τροπολογία που δίνει στους στρατιωτικούς μόνο το επίδομα παραμεθορίου, ο πρώην υφυπουργός Άμυνας τονίζει, χωρίς φυσικά να παραλείπει να αναφερθεί στη συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ: 

«Κομμάτια έχει γίνει πλέον η κυβέρνηση μετά την ασυνάρτητη πολιτικά συμπεριφορά του κ. Καμένου που, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών με την οποία παρεδόθησαν η μακεδονική εθνότητα και η μακεδονική γλώσσα στους βόρειους γείτονές μας, λειτουργεί με βάση ένα τραγελαφικό ένστικτο αυτοσυντήρησης».

Ο κ. Τασούλας υπενθυμίζει στο εκλογικό του κοινό ότι το κόμμα του «υπερψήφισε την τροπολογία αυτή που διορθώνει μόνο για το στρατιωτικό προσωπικό μία αδικία και ανισότητα, αλλά ζήτησε να καλύψει η ρύθμιση και τους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας» και ο κ. Καμένος δεν δέχθηκε την πρόταση.

Πάντως, όπως τονίζει ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τον διαβεβαίωσε ότι θα φέρει νέα τροπολογία με την οποία θα καλύπτει συνολικά τους ένστολους.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back