Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψαν στην κορυφή οι Μηχανικοί

Εικόνα του άρθρου Επέστρεψαν στην κορυφή οι Μηχανικοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2018, 18:52
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ομάδα των Μηχανικών πήρε το φετινό, 3ο εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, νικώντας στον τελικό τους Δικηγόρους/Νομικά Επαγγέλματα με 71-65. Είναι το δεύτερο τρόπαιο για την ομάδα, που έχει πάρει μέρος και στους τρεις μέχρι τώρα τελικούς. Την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα των Επαγγελμάτων Υγείας, νικώντας στον μικρό τελικό τη Δωδώνη με 87-84, σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στους δυο ημιτελικούς που έγιναν την Παρασκευή τα Νομικά Επαγγέλματα κέρδισαν τη Δωδώνη με 84-78 και οι Μηχανικοί κέρδισαν εύκολα τα Επαγγέλματα Υγείας, με 96-73.

Και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια συγκέντρωσαν πάρα πολλούς φιλάθλους, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ πριν τον μεγάλο τελικό το Συμβούλιο Πρωταθλήματος του Εργασιακού, βράβευσε τον παλαίμαχο διαιτητή και Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κώστα Μητσόπουλο, για την προσφορά του στο άθλημα.

Επίσης βραβεύθηκε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και πρώτος στα τρίποντα, Δημήτρης Ζήσης (Εγνατία Οδός). Τις βραβεύσεις και τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Βίνης, Δημήτρης Κατηρτσίδης και Γιάννης Λιόντος και ο γιατρός Σπύρος Σιαράβας.

Το Συμβούλιο Πρωταθλήματος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την υλοποίηση του 3ου Εργασιακού, τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, τους δημάρχους Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο, Μετσόβου Κώστα Τζαφέα και Καλπακίου Κώστα Καψάλη, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου, Γιώργο Καψάλη, τον πρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου Θανάση Τσίνα, καθώς και τον πρώην πρύτανη Ευριπίδη Γλαβά, την ΕΣΚΑΒΔΕ και τον πρόεδρό της Κώστα Νικάκη, τη δημοτική σύμβουλο Βούλα Τσίλη, τους χορηγούς και τους γιατρούς, τα παιδιά της γραμματείας των αγώνων, τους διαιτητές και τον κ. Σπύρο Καρακώστα και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που συνέβαλαν στην προβολή του πρωταθλήματος.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back