Oikonomou pisoi

Ενότητα-Συσπείρωση ενόψει εκλογών για υπηρεσιακά

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2022, 11:45

Η Ενότητα Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους-ες στον Σύλλογο ΟΤΑ Ιωαννίνων να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στις 13 Δεκεμβρίου.

Επίσης, απαντάει σε καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ, σχετικά με το διορισμό του επόπτη καθαριότητας, παραθέτοντας διάφορα τεχνικά ζητήματα και κατηγορώντας ουσιαστικά τη ΔΑΣ για «αμηχανία που δεν πέρασε η "φιλότιμη" προσπάθειά της (όπως και της Δημοτικής Αρχής), να διοριστεί από το Υ/Σ ο εκλεχτός τους ως επόπτης καθαριότητας».

Η παράταξη προσθέτει επίσης: «Ιδιωτικοποιήθηκε πάνω από την μισή καθαριότητα (4 από τις 5 ενότητες), σχεδόν όλο το πράσινο, αλλά τσιμουδιά από το "επαναστατικό" προεδρείο. Όπως και για τα ρεπό, που ταυτίστηκαν πλήρως με την διοίκηση, τα πολλά εργατικά ατυχήματα, ακόμα να γίνει συζήτηση πάνω στην έκθεση της ΕΛΥΝΥΑΕ και του τεχνικού ασφαλείας, κ.α.».

Καταλήγει τονίζοντας μεταξύ άλλων: « Εναπομένει τώρα σε εσάς, στους εργαζόμενους, να θυμηθείτε τους μεγάλους αγώνες μας, για προσλήψεις προσωπικού, για μονιμοποιήσεις, τις κινητοποιήσεις με τα απορριμματοφόρα, τις καταλήψεις των δημαρχείων, την κινητοποίηση και αποχή για τα ΜΑΠ, κλπ (…) Γιατί οι εκπρόσωποί μας ποτέ δεν σας κορόιδεψαν. Γιατί δεν τοποθετούμασταν στο Υ.Σ. με βάση σε ποια παράταξη ήταν ο εργαζόμενος, αλλά με το δίκιο. Ήμασταν απέναντι στα ρουσφέτια των Δημάρχων. Στα ρουσφέτια διευθυντών και προϊσταμένων που θεωρούν υποτακτικούς τους εργαζόμενους κι ανακατεύονται και στις εκλογές με ανταποδοτική την ψήφο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back