Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενότητα Πολιτών: Να στηριχτούν οι παραγωγοί

Εικόνα του άρθρου Ενότητα Πολιτών: Να στηριχτούν οι παραγωγοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2023, 16:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα με ανακοίνωσή της, ζητάει να στηριχτούν άμεσα οι παραγωγοί που υπέστησαν καταστροφές από τις βροχοπτώσεις.

Ο επικεφαλής, Θωμάς Μπέγκας, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι «οι ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιεργητές οι οποίοι έχουν εκτάσεις στα όρια του δήμου Ιωαννιτών είναι τεράστιες και η ανάγκη για τη λήψη μέτρων είναι πιο επιτακτική από ποτέ».

Υπενθυμίζει ότι ο Δήμος Ιωαννιτών δεν είναι μόνο αστικός και ότι η πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση «οφείλει να είναι κοντά στους ανθρώπους της παραγωγής και να τους στηρίζει».

Καλεί τον Δήμο, να πιέσει θεσμικά προς πάσα κατεύθυνση για να καταγραφεί αρχικά το μέγεθος των ζημιών από τον ΕΛΓΑ και ακολούθως να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι αποζημιώσεις των παραγωγών.

Επίσης, αναφέρει ότι στην ατζέντα του προγράμματος της για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο «θα είναι πάντα σε προτεραιότητα ο πρωτογενής τομέας, όπως ήταν άλλωστε και την περίοδο που διοίκησε το δήμο, κατά την οποία είχε δημιουργηθεί ξεχωριστή αντιδημαρχία με συγκεκριμένες αρμοδιότητες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back