ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εννιά στο Βαλκανικό, Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων

Εικόνα του άρθρου Εννιά στο Βαλκανικό, Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2018, 18:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Εννέα κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν επιλεγεί από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για να πάρουν μέρος στην αποστολή της Ελλάδας στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Αυγούστου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τις Αθανασία Μάκου και Αριάδνη Μήτση που κατά τις δοκιμασίες του Σαββάτου στην Καστοριά έφτασαν και τερμάτισαν δεύτερες στον τελικό της Δικώπου Νεανίδων, για τον Ζήση Μπουκουβάλα που, αφού πέρασε με επιτυχία από τον ημιτελικό, επίσης ήταν δεύτερος στον τελικό του Σκιφ Παίδων, τον Ανδριανό Οικονόμου που τερμάτισε τρίτος με μικτό πλήρωμα στη Δίκωπο άνευ Εφήβων, τους Γιώργο Γραμμενιάτη και Αλέξανδρο Μαμακή οι οποίοι ήταν τέταρτοι στον τελικό της Δικώπου Εφήβων, τους Θανάση Μάστακα – Ηλία Μπλέτσα που κατέλαβαν την ίδια θέση στη Δίκωπο των Παίδων και για τον Ιάσονα Κιτσάκο, ο οποίος θα αξιοποιηθεί ως πηδαλιούχος από την ελληνική αποστολή.

Επίσης, ο Στέφανος Ντούσκος θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, 1-2 Σεπτεμβρίου στο Μπρεστ της Λευκορωσίας. Θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ παρέα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ν.Ο. Μαυροχωρίου Χρήστο Στεργιάκα. Το συγκεκριμένο πλήρωμα θα είναι ένα από αυτά που θα κυνηγήσουν με πολλές αξιώσεις το μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτάθλημα Νέων της Λευκορωσίας είναι η ίδια διοργάνωση που τον Σεπτέμβριο του 2019 θα φιλοξενηθεί στα Γιάννενα και την Παμβώτιδα.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back