ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εννιά αθλητές σε κοινόβια της εθνικής ομάδας

Εικόνα του άρθρου Εννιά αθλητές σε κοινόβια της εθνικής ομάδας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/06/2019, 16:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στη λίμνη της Καστοριάς μεταφέρει τα προπονητικά κοινόβια των εθνικών της ομάδων η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας. Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει λοιπόν η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ανδρών-γυναικών για διεθνείς διοργανώσεις, όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα λάβουν μέρος σ’ αυτό ο ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Θανάσης Παλαιοπάνος.

Ένα δεύτερο προπονητικό κοινόβιο θα ξεκινήσει στην Καστοριά στις 13 Ιουνίου ενόψει των χρονικών δοκιμασιών (time trials) που θα διεξάγει στη λίμνη της η ΕΚΟΦΝΣ και φυσικά των πρωταθλημάτων της κατηγορίας νέων ανδρών και γυναικών. Σ’ αυτό έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος επτά συνολικά επίλεκτοι αθλητές του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους Άρη και Γιώργο Γραμμενιάτη, Παύλο Φαϊτά, Ιάσονα Εξάρχου, Λεωνίδα Παλαιοπάνο, Αριάδνη Μήτση και Αθανασία Μάκου. Το κοινόβιο θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, Ντούσκος και Παλαιοπάνος έκαναν καλές εμφανίσεις στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που έγινε πρόσφατα στη λίμνη Λουκέρνη της Ελβετίας. Ο Παλαιοπάνος, ο οποίος αγωνίστηκε στη δίκωπο άνευ με τον Γιάννη Καλανδαρίδη, πέρασε στον μικρό τελικό. Όσο για τον Ντούσκο, ο οποίος έτρεξε στο διπλό Σκιφ με τον Σπύρο Καλέντζη, έφτασε ως τον γ΄ τελικό του αγωνίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back