ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενημέρωση για ασφαλιστικά στην Ελεούσα

Εικόνα του άρθρου Ενημέρωση για ασφαλιστικά στην Ελεούσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2020, 18:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δωρεάν ενημέρωση για εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα παρείχαν νομικοί-εργατολόγοι, σε εργαζόμενους όλων των ασφαλιστικών ταμείων, στην Ελεούσα. Την εκδήλωση οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε) .

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον υπεύθυνο του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Ηπείρου Πολυμέρη Πούλιο, στο περιθώριο των εργαστηρίων πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους, που είχαν υλοποιήσει τότε.

Η επιτυχία της εκδήλωσης και το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών, συνυπολογίστηκαν στην απόφαση να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Θα μπορούν δηλαδή να απευθύνονται σε αυτό όσοι εργαζόμενοι-ες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα που τους απασχολούν, θα καταγράφονται τα στοιχεία και τα ερωτήματά τους και στη συνέχεια θα αποστέλλονται  στους νομικούς και εργατολόγους του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ προκειμένου να επεξεργάζονται και να απαντώνται .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back