Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εναλλακτική Σκηνή: Η σειρά των Strawberry Pills

Εικόνα του άρθρου Εναλλακτική Σκηνή: Η σειρά των Strawberry Pills
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2022, 23:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

H Εναλλακτική Σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει τους Strawberry Pills, την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», με ελεύθερη είσοδο.

Οι Strawberry Pills είναι ένα γκρουπ από την Αθήνα. Η μουσική τους είναι μια μίξη από dark electro, minimal wave και coldwave.

Η Valisia Odell και ο Αντώνης Κωνσταντάρας είναι τα δύο βασικά μέλη. Γνωρίστηκαν από τη συμμετοχή τους στους Phoenix Catscratch, με τους οποίους έχουν κυκλοφορήσει ένα Άλμπουμ με τίτλο «Nectar & Wrinkles» (Dead Scarlet Records).

Δύο από τα τραγούδια της μπάντας συμπεριλήφθηκαν στο soundtrack της ταινίας «Άλπεις», του βραβευμένου με Oscar σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου.

Έπειτα από τη διάλυση του γκρουπ συνέχισαν να συνεργάζονται σε διάφορα project και το 2019 αποφάσισαν να δουλέψουν επίσημα κάτω από το όνομα Strawberry Pills.

Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησαν το single «Verbal Suicide». To πρώτο τους album με τίτλο «Murder to a Beat», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο (2020) από την Inner Ear Records. Αυτή την περίοδο οι Strawberry Pills ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο, στήνουν κάποια νέα project και πραγματοποιούν συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back