ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα… πλούσιο 0-0

Εικόνα του άρθρου Ένα… πλούσιο 0-0
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2017, 02:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΣ και ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της σούπερ λίγκας, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο καινούργιο «χαλί» των Ζωσιμάδων.

Ο ΠΑΣ δικαιούταν σίγουρα κάτι περισσότερο από το ματς, καθώς ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και η ΑΕΚ όμως δικαιούται να θεωρεί ότι έπρεπε να πάρει κάτι περισσότερο, καθώς τέλειωσε το ματς με δύο δοκάρια.

Οι δύο προπονητές παράταξαν τις ομάδες με πανομοιότυπο τρόπο, προκειμένου να «κλειδώσουν» τα αντίπαλα ατού. Ωστόσο, οι γρήγοροι τραυματισμοί (Τσιγκρίνσκι για την ΑΕΚ, Νικολιάς για τον ΠΑΣ), απορρύθμισαν τα συστήματα και έδωσαν τη δυνατότητα στον πιο κινητικό ΠΑΣ να απειλήσει. Απέναντί του, βρήκε τον Ανέστη που ήταν και πάλι σε πολύ καλή μέρα και σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις έσωσε σίγουρα γκολ. Όλα αυτά όμως θα ήταν πολύ σχετικά, αν ο Φόνζι δεν είχε βρεθεί στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και ουσιαστικά γλίτωνε την ΑΕΚ από σίγουρο γκολ, σε σουτ του Γιάκου στο 60’. Η ΑΕΚ προσπάθησε στη συνέχεια, είχε το δοκάρι με τον Τσόσιτς στο 84’ αλλά το ματς κατέληξε ισόπαλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18’ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (78’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι (25’ Γαλανόπουλος), Βράνιες, Τσόσιτς, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82’ Τρίστασον), Κλωναρίδης (63’ Μάνταλος), Λιβάγια.

(φωτογραφία από το facebook της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back