δεη πισω tc1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα βραβείο για το Seat Ateca

Εικόνα του άρθρου Ένα βραβείο για το Seat Ateca
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2017, 15:33
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πρώτο του διεθνές βραβείο έλαβε το νέο SEAT Ateca, στη Λισαβόνα στα πλαίσια της αναγνώρισης του από το θεσμό AUTOBEST ως  «Best Buy Car of Europe 2017».

Η τελετή απονομής των βραβείων φιλοξενήθηκε στην πορτογαλική πρωτεύουσα όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των κυριοτέρων Ευρωπαίων κατασκευαστών καθώς και το πάνελ του θεσμού AUTOBEST με επικεφαλής τον πρόεδρο και ιδρυτή, Dan Vardie. 

Τον πρόεδρο της SEAT, Luca de Meo, συνόδευσαν στελέχη της εταιρείας και μέλη της ομάδας που συμμετέχουν στα βραβεία.

Ο Luca de Meo εξέφρασε τη χαρά του για αυτό το υψηλού κύρους βραβείο. «Το Ateca ήταν ο κύριος παίκτης το 2016, αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διπλασιάζοντας τις προβλέψεις πωλήσεων. Η αναγνώριση του από τους εκπροσώπους του θεσμού AUTOBEST αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τη SEAT επειδή αποδεικνύει πως η γκάμα μας, η οποία το 2017 θα ενισχυθεί με την έλευση του νέου Ibiza και του SEAT Arona, διευρύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ο Dan Vardie, πρόεδρος και ιδρυτής του θεσμού βραβείων AUTOBEST τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η νίκη του SEAT Ateca είναι πρεμιέρα τόσο για τη SEAT όσο και για το θεσμό AUTOBEST. Με καθαρή νίκη προερχόμενη και από τα 31 μέλη της κριτικής επιτροπής που εκπροσωπούν ευρωπαϊκές χώρες, η SEAT κέρδισε το πρώτο βραβείο AUTOBEST στην ιστορία του διαγωνισμού. 

Το Ateca αποτελεί μία πολύ πειστική έκφραση του concept της SEAT ‘Created in Barcelona’ και μία πρωτοποριακή φιλοσοφία της Μάρκας. Έχοντας τον τίτλο του “Best Buy Car of Europe 2017” ένα SUV, φανερώνει σαφέστατα πως οι συγκεκριμένες κατηγορίες αντιπροσωπεύουν το μέλλον της αυτοκίνησης με αξιόλογη αύξηση τα επόμενα χρόνια».

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Με το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων από το 2007, η SEAT το 2016 παρέδωσε 410.200 οχήματα, 2.6% περισσότερα από το 2015. Σημαντική ώθηση έδωσε το Ateca, με 24.200 πωλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του στην αγορά. Η επιτυχία του Ateca έρχεται παράλληλα με την αύξηση πωλήσεων που σημείωσαν το Leon και το Alhambra το 2016.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back