Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 6-02-2020, 19:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παρουσίαση του βιβλίου-ημερολογίου με τίτλο «Ό,τι έχω είναι και δικό σου» με την υπογραφή της εκπαιδευτικού σε σχολείο της Άρτας και συγγραφέα Κατερίνας Ντάση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Γιάννενα.

Το βιβλίο ασχολείται με το θέμα της δωρεάς οργάνων.

Ομιλητές θα είναι ο Αναστάσιος Χατζής, παιδίατρος-εντατικολόγος, διευθυντής ΜΕΘ και πρώην πρόεδρος του ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων), η Σουζάνα-Μαρία Νικολάου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του «Make a Wish».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Μιχάλης Μήτσης, καθηγητής Χειρουργικής και Μεταμοσχεύσεων Νεφρού, ο Βασίλης Κουλούρας, καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής Μονάδας Εντατικής  Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, και η Αγνή Νάκου, αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου.

Θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου από τη Μαρία Γκοντού, την Παναγιώτα Κοσμά και τον Νίκο Γράψα, μαθητές του νεανικού τμήματος του εργαστηρίου «Θεατρική Συμπαιγνία». Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Χριστοφορίδου.

200 λέξεις απομένουν.
  • ΦΛΑΜΠΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΡΗΣ
    ΦΛΑΜΠΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΡΗΣ
    μακάρι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στα σχολεία . Από εκεί πρέπει πρώτα να ξεκινάει η ενημέρωση για την δωρεά οργάνων. ΜΠΡΑΒΟ .. Σήμερα ζω γιατί κάποιοι είπαν ΝΑΙ στην δωρεά της καρδιάς μου.
    200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Εγνατία πίσω