ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Εικόνα του άρθρου ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2018, 15:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους αυξημένες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους προβλέπει σε έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα Πέμπτη κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά σήμερα Πέμπτη θα επηρεαστούν κυρίως το απόγευμα η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.

Αύριο Παρασκευή θα επηρεαστούν κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα).

Το Σάββατο, θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back