ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

«Εμβολιαστείτε» λέει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου «Εμβολιαστείτε» λέει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2021, 11:21
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Με απόφασή του το πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε κοινή συνεδρίαση με την Επιτροπή Θεμάτων Υγείας, αποφάσισε οι τελετές αποφοίτησης να εξακολουθήσουν να γίνονται εξ αποστάσεως.

Οι λόγοι είναι ότι αφενός, το ίδρυμα δεν μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά και οικονομικά αυτή την περίοδο, τις απαιτήσεις της σχετικής ΚΥΑ, αφετέρου ότι παρατηρείται αύξηση της νοσηρότητας στη νεολαία.

Επίσης, το πρυτανικό συμβούλιο και η Επιτροπή Θεμάτων Υγείας κάνουν «ισχυρή υπόδειξη» προς τους φοιτητές-τριες του ιδρύματος να εμβολιασθούν.

«Η διοίκηση του ιδρύματος, απευθυνόμενη στις φοιτήτριες και τους φοιτητές, ως κατεξοχήν νέους που υπηρετούν την επιστήμη και την πρόοδο, κάνει έκκληση να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τις οικογένειες, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους και να επιλέξουν τον εμβολιασμό, συμβάλλοντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου» αναφέρει η απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρντι
Εμβολιαστείτε γιατί.. χανόμαστε.. (που έλεγε κι ο Πανουσης). Πρέπει τα Πανεπιστήμια να οργανωθουν από τώρα και να βρουν τον τρόπο να λειτουργήσουν από Σεπτέμβριο. Με φυσική παρουσία των φοιτητών, με εργαστήρια, κλινικές κλπ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back