Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελευθέρια και… «σήκωσέ το»

Εικόνα του άρθρου Ελευθέρια και… «σήκωσέ το»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2019, 00:26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με έναν αγώνα μεταξύ του μεγαλύτερου κομματιού της εθνικής που πήρε το Euro πριν από 15 ολόκληρα χρόνια, εναντίον μιας «Μικτής Ηπείρου, θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα των φετινών Ελευθερίων.

Τετάρτη 20 του μήνα στις 16.00 στους «Ζωσιμάδες», με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 1 θα γίνει ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.

Με την εθνική θα παίξουν οι  Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Κατσουράνης, Γιάννης Γκούμας, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές, Βασίλης Λάκης, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ντέμης Νικολαϊδης, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Στέλιος Βενετίδης, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Γεωργιάδης, Βασίλης Τσιάρτας,   Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος,

Προπονητής είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Την επίλεκτη ομάδα της Ηπείρου  αποτελούν οι:  Ξενοφώντας Γήττας, Γιώργος Σίμος, Αθανάσιος Κουβεντάρης, Παύλος  Βαρτζιώτης, Στράτος Γκαρόζης, Λάζαρος Σέμος,  Μιχάλης Μπόλος, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γιαννάκης, Κώστας Ντέτσικας, Αλέκος Μπούρμπος, Αντώνης Βλάχος (από την Π.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτης Γεωργίου, Γιάννης Νταλάκας (από την Π.Ε. Άρτας), Κώστα Λέντζος, Γιώργος Χριστοδούλου (από την Π.Ε. Πρέβεζας), Χρήστος Μήτσης, Αλεξ. Καρύδης (από την Π.Ε. Θεσπρωτίας).

Προπονητής είναι ο Γιώργος Οικονόμου

Μιλώντας για το ματς ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όταν αγωνίζεσαι πετυχαίνεις και αυτό που στην αρχή φαίνεται ακατόρθωτο. Κι αυτό πρέπει να βάλουμε ως πυξίδα σήμερα στην Ελλάδα για να αλλάξουμε επιτέλους σελίδα».

Εκ μέρους των διεθνών, ο Αντώνης Νικοπολίδης, κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο: «Είμαστε σε καλή ηλικία και σε καλή κατάσταση» είπε ο  βετεράνος κήπερ και πρόσθεσε ότι «ξέρετε είναι πολύ δύσκολο  να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς και είδους. Η  Περιφέρεια έκανε ότι μπορούσε. Για εμάς είναι τιμητικό να είμαστε ένα κομμάτι των εκδηλώσεων μιας ιστορικής μνήμης, όπως η απελευθέρωση των Ιωαννίνων».

Επίσης, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε πώς ότι «είναι σημαντικό στις μέρες μας, που ειδικά τα νέα παιδιά βλέπουν παιχνίδια με βία στην τηλεόραση, να υπάρχει μια διαφορετική εικόνα».

Ο Γιώργος Σίμος κάλεσε τις οικογένειες και τα παιδιά ειδικά, να βρεθούν στο γήπεδο και ο Ξενοφων Γήττας πρόσθεσε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλο τον κόσμο που αυτοί οι ποδοσφαιριστές  είναι μαζί μας».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back