Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελάχιστος φόρος τιμής στον Ευριπίδη Σκλιβανίτη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2017, 17:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Το όνομα του αδικοχαμένου πρωταθλητή της κωπηλασίας και αθλητή του ΝΟΙ Ευριπίδη Σκλιβανίτη αίθουσα του γυμναστηρίου του Ομίλου. Η ονοματοδοσία έγινε σε εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του Ευριπίδη, παλιά και νέα μέλη της διοίκησης του Ν.Ο.Ι., οι προπονητές του, συναθλητές αλλά και δεκάδες νέα παιδιά του Ομίλου.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Ο Ευριπίδης ως αθλητής τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και αγωνιζόμενος στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία. Αποκορύφωμα των επιτυχιών του ήταν η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2009 στη Γαλλία». Στη συνέχεια, ο παιδικός φίλος και συναθλητής του Ευριπίδη, Χρήστος Κουτσιαύτης, παρέα με τον οποίο κατέκτησαν τις μεγαλύτερες κωπηλατικές διακρίσεις, ευχαρίστησε τον Ν.Ο.Ι. για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και όσους παραβρέθηκαν σ’ αυτήν.

«Είναι προφανές ότι ο Ευριπίδης ως προσωπικότητα ήταν ο ορισμός του πρωταθλητή, τόσο εντός όσο κι εκτός αθλητικού στίβου, στην ίδια τη ζωή. Θα πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο για κάθε αθλητή του Ομίλου που θέτει στόχους» είπε ο Χρήστος Κουτσιαύτης μεταξύ άλλων.

Μετά από τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας και της φωτογραφίας του τιμώμενου αθλητή από τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. προβλήθηκε για τους παρευρισκόμενους η σημαντικότερη κούρσα της κωπηλατικής διαδρομής του Ευριπίδη, αυτή της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2009, όπου παρέα με τον Κουτσιαύτη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back