Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Εικόνα του άρθρου Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/04/2023, 16:03
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με την ονομασία «ILINA» εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο Δευτέρα έως και την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους. 

Αναλυτικά αύριο η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, από τις προμεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία και την κεντρική Στερεά και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία μέχρι τις βραδινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. 

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν την Τρίτη, 04 Απριλίου 2023, στην ανατολική χώρα και στα βόρεια και ανατολικά νησιά του Αιγαίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back