ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκλογικό κέντρο και στην Παμβώτιδα

Εικόνα του άρθρου Εκλογικό κέντρο και στην Παμβώτιδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2019, 16:34
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι περιοδείες της επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» και υποψήφιας δημάρχου Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη συνεχίστηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες. Δύο από τους σταθμούς της περιοδείας της ήταν το Σταυράκι και η Καλούτσιανη. Στο Σταυράκι έδωσε έμφαση στην ανάγκη εκπόνησης Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (Τ.Χ.Σ.) που θα οδηγήσει σε τροποποίηση της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) και της έγκρισης των πολεοδομικών μελετών Σταυρακίου, Ολυμπιάδας, Κάτω Μαρμάρων και Περάματος.

Στην Καλούτσιανη, έδωσε έμφαση στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μέσω της αξιοποίησης του ακινήτου στο οποίο στεγαζόταν το υπεραστικό ΚΤΕΛ Πρεβέζης. Βέβαια, το ακίνητο αυτό ανήκει σε έναν συνεταιρισμό ιδιοκτητών.

Παράλληλα, η υποψήφια δήμαρχος ετοιμάζεται για τα εγκαίνια και ενός ακόμη εκλογικού κέντρου. Αυτή τη φορά στον Κατσικά. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Παμβώτιδας θα γίνουν την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 20:00 (απέναντι από τον ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης). Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύ/μβουλοι των περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων της Παμβώτιδας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back