δεη πισω tc1
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εκείνη» στο Photometria Photography Center

Εικόνα του άρθρου «Εκείνη» στο Photometria Photography Center
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2024, 16:50
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Photometria Photography Center (ΚΑ’ Φεβρουαρίου 184) διοργανώνει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Εκείνη» από 8 έως 31 Μαρτίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 8 Μαρτίου, στις 20:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα, η έκθεση «Εκείνη» αποτελεί μία αναδρομή στην αρχέγονη και σύγχρονη αναπαράσταση της γυναίκας μέσα από τον φακό της τέχνης.

«Ο επισκέπτης προσκαλείται να αναδείξει τις πολλαπλές διαστάσεις της γυναικείας ταυτότητας και να ανακαλύψει την πλούσια και πολυσύνθετη φύση της γυναικείας εμπειρίας. Με φωτογραφίες που κυμαίνονται από τον πολιτισμό, τη θρησκεία και την κοινωνική διαμόρφωση έως την προσωπική αναζήτηση και την αυτοαναγνώριση, η έκθεση προσφέρει ένα πλούσιο και πολυστρωματικό πανόραμα της γυναικείας ύπαρξης. Με σεβασμό και ευαισθησία προς τη γυναικεία εμπειρία, η έκθεση ‘Εκείνη’ προσκαλεί τον επισκέπτη να αναλογιστεί, να εμπνευστεί και να ανακαλύψει την ανεξάντλητη πλούσια ποίηση και ποικιλία της γυναικείας φύσης, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το πρίσμα της τέχνης» σημειώνεται.

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Δήμητρα Αμβροσιάτου, Δέσποινα Αποστολίδου, Μαρία Αργυρίου, Βασίλης Βασιλείου, Ελένη Γεωργίου, Σταύρος Γιαννακοβίτης, Λουλουδιά Γρέδη, Αντώνης Δάνας, Ευθαλία Δημητράντζου, Μαρία Ζλατάνη, Νίκος Καραμπετάκης, Σοφία Καψαμπέλη, Ανθή Κόλλια, Εύη Κοπελιά, Μόνικα Κροντήρα, Χαρά Κυπρούλη, Κωνσταντίνος Μαρκογιάννης, Κυριακή Μπαμπάνη, Ασπασία Μπίντου, Δέσποινα Μυκονιάτη, Δημήτρης Μυτάς, Βασίλης Ναστόπουλος, Μαίρη Παλαιολόγου, Αντώνης Παναγόπουλος, Σπυριδούλα Πρίντζιου, Φώτης Σάρρας, Κατερίνα Σάτου, Δημήτριος Σκιαδαρέσης, Μαρία Τουλτσινάκη, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Αλεξία Τυριακίδου, Σώτη Τυρολόγου, Έλλη Χαλάρη, Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη-Κυριακή: 17:00-21:00. Είσοδος ελεύθερη. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3