ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή πρόσκληση για την έκθεση «Εκείνη»

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτή πρόσκληση για την έκθεση «Εκείνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2024, 10:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκληση υποβολής φωτογραφικών προτάσεων με στόχο τη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Εκείνη» απευθύνει το Photometria Photography Center (PPC, ΚΑ’ Φεβρουαρίου 184, Ιωάννινα).

Η ομαδική έκθεση ετοιμάζεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας στις 8 Μαρτίου, και στόχος της είναι να αναδείξει το γυναικείο φύλο σε όλους τους ρόλους, τις μορφές και τις καταστάσεις του. «Επιθυμούμε να υπάρξει μια εις βάθος εξερεύνησης της ταυτότητας φύλου, του γυναικείου σώματος με τις πολλαπλές σημασίες του στην οικογενειακή ζωή, την εργασία, τη σεξουαλικότητα και την αυτοαναπαράστασή του» αναφέρεται στην ανοιχτή πρόσκληση.

Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Το κόστος είναι δωρεάν και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φωτογράφοι (επαγγελματίες ερασιτέχνες) ανεξαρτήτως ηλικίας, ιθαγένειας και εθνικότητας. Το κατώτερο όριο ηλικίας είναι τα 18 έτη, ενώ κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα για υποβολή μίας φωτογραφίας.

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από την ομάδα του PPC και θα ανακοινωθεί μέσα από τους λογαριασμούς του στα Social Media. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 31 Μαρτίου, στον χώρο του PPC.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο PPC μέσω του email: ppc@photometria.gr. Tηλ. Επικοινωνίας: 2651306361.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back