ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εκδήλωση για τις ηλεκτρονικές οικοδομικές άδειες

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση για τις ηλεκτρονικές οικοδομικές άδειες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2018, 16:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, έχει ξεκινήσει από 3/9/2018 την πιλοτική λειτουργία του νέου πληροφοριακού συστήματος «e-Άδειες: Ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών».

Η κανονική, υποχρεωτική λειτουργία του συστήματος θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και ενόψει αυτής, το ΤΕΕ διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΗ (Αραβαντινού 6-8). Θα γίνει παρουσίαση και ενημέρωση των μηχανικών (ελεύθερων επαγγελματιών και στελεχών των υπηρεσιών δόμησης) για το νέο σύστημα, καθώς και θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα.

«Η ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών είναι μια μεταρρύθμιση που άργησε, αλλά προχωρά δυναμικά και ολοκληρώνεται. Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα απλοποιείται η διαδικασία για την έκδοση κάθε οικοδομικής αδείας και γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης και των πολεοδομικών αυθαιρεσιών. Επίσης επιτυγχάνεται τυποποίηση και διαφάνεια στους ελέγχους και εξάλειψη κάθε ‘ευκαιρίας’ για αθέμιτη συναλλαγή» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΤΕΕ στη συνοδευτική ανακοίνωση.





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back