ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΚ Ιωαννίνων: Στηρίζει τους συνδικαλιστές του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Εικόνα του άρθρου ΕΚ Ιωαννίνων: Στηρίζει τους συνδικαλιστές του υπεραστικού ΚΤΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2024, 14:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στηρίζει τα συνδικαλιστικά στελέχη και τους εργαζόμενους του υπεραστικού ΚΤΕΛ, που διώκονται από τη διοίκηση, την οποία καταγγέλλει ότι «με πρόσχημα την ‘άρνηση’ οδηγών που εργάζονται στην εταιρεία να μετατεθούν στην Κόνιτσα, έχει διακόψει τα δρομολόγια στα ακριτικά χωριά της περιοχής της Κόνιτσας, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που ορίζουν ως χώρο εργασίας των συγκεκριμένων εργαζόμενων την έδρα της εταιρίας στα Γιάννενα».

Το ΕΚΙ, που προστίθεται στους φορείς οι οποίοι έχουν εκδώσει ανακοίνωση στήριξης, χαρακτηρίζει «τόσο απαράδεκτη την εμμονή της διοίκησης του ΚΤΕΛ να αρνείται να εφαρμόσει τις Δικαστικές αποφάσεις, όσο και προσχηματική την άποψη ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια. Στην πραγματικότητα επιδιώκουν μέσα από αυτή την “μετάθεση” να απαλλαγούν από τους συγκεκριμένους συναδέλφους και την συνδικαλιστική τους δράση».

Ζητάει από το υπεραστικό ΚΤΕΛ να ανακαλέσει τις μεταθέσεις, να εφαρμόσει τις αποφάσεις δικαστηρίων και να ξεκινήσουν ξανά τα δρομολόγια στα χωριά της Κόνιτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3