Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Είδαν την αγγελία, δεν είδαν τα προϊόντα που αγόρασαν…

Εικόνα του άρθρου Είδαν την αγγελία, δεν είδαν τα προϊόντα που αγόρασαν…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2021, 17:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι απάτες με αγγελίες, κυρίως στο facebook.

Τρεις, εξιχνίασε η αστυνομία στην Άρτα και τα Γιάννενα, με περιπτώσεις ανθρώπων που απάντησαν σε αγγελία πώλησης, κατέθεσαν χρήματα, αλλά δεν πήραν ποτέ τα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία μιας γυναίκας η οποία, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης κατά την οποία ένα άτομο κατέθεσε χρηματικό ποσό 8.500 ευρώ για την αγορά γεωργικού μηχανήματος, στα Γιάννενα. Σε άλλη περίπτωση, πάλι στα Γιάννενα, αναζητείται μια γυναίκα για υπόθεση στην οποία ένας άνδρας κατέθεσε 1.540 ευρώ σε λογαριασμό, για αγορά αυτοκινήτου.

Τέλος, στην Άρτα, αναζητούνται δύο άτομα για απάτη εις βάρος γυναίκας που κατέθεσε 1.500 ευρώ για την αγορά προκάτ κοντέινερ.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τις παραπάνω υπηρεσίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Η αστυνομία υπενθυμίζει και προειδοποιεί ότι οι αγγελίες δεν είναι όλες «ευκαιρίες», ακόμα και αν φαίνονται τέτοιες και τονίζει ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πείθονται εύκολα και να προκαταβάλλουν χρήματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, ακόμα και αν αυτοί αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back