ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Κήτας

Εικόνα του άρθρου Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Κήτας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2021, 20:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 81 ετών ο Άγγελος Κήτας. Ο Άγγελος Κήτας ήταν παντρεμένος με τη Μαλβίνα και είχε δύο κόρες, την Εύη και τη Λένα.

Μία από τις μεγάλες του αδυναμίες ήταν η Βίτσα Ζαγορίου, ο τόπος καταγωγής της μητέρας του, όπου ο ίδιος μεγάλωσε και γαλουχήθηκε. Έναν τόπο που αγάπησε και τον οποίο υπηρέτησε επί πολλά χρόνια από τη θέση του συνιδρυτή και προέδρου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βίτσας αλλά και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Ζαγορίου.

Η διαδρομή του Άγγελου Κήτα ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο. Είχε παίξει στον Ολυμπιακό και στον Αβέρωφ Ιωαννίνων και αργότερα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ είχε σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών.

Μετά το ποδόσφαιρο, ακολούθησε η επιχειρηματική δραστηριότητα, με τον Άγγελο Κήτα να αποτελεί τον ιδρυτή και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ανθοπωλών Ηπείρου-Λευκάδας-Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, δραστηριοποιήθηκε στα κοινά από διάφορες θέσεις: είτε ως μέλος στη δημοτική επιτροπή παιδείας ή του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είτε ως γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ή ως ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ιωαννίνων. Αρθρογραφούσε δε στον τοπικό Τύπο δίνοντας έμφαση σε κοινωνικά, εμπορικά και αθλητικά θέματα.

Η κηδεία του Άγγελου Κήτα θα γίνει αύριο στις 17:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Περιβλέπτου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι όσοι επιθυμούν, αντί στεφάνων, να ενισχύσουν το έργο της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (Απολλωνίας 15, τηλ. 2651041489).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back