Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τα ΚΔΑΠ

Εικόνα του άρθρου ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τα ΚΔΑΠ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2022, 02:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι προσωρινοί πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων με πλήρη και ελλιπή φάκελο για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠμεΑ. 

Θα πρέπει όμως να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή καθώς για μια ακόμα χρονιά η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ δεν αντέχει πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Εάν, λοιπόν, τα καταφέρετε, επιλέξτε νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων. Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, (αν όλα πάνε καλά. Αν όχι θα εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα: «Κάτι δεν πήγε καλά. Παρακαλούμε να κλείσετε τον περιηγητή Internet και ξεκινήστε από την αρχή». Ξαναπροσπαθήστε.)  που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων ξεκινά αύριο Τετάρτη και την λήγει Παρασκευή 26 Αυγούστου. Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου 2022.

ΣΧΟΛΙΑ
Καλλιοπη
Να δω προσκοπίνα αποτελέσματα
Καλλιοπη
Γιατί η εφαρμογή δεν μου δείχνει τα αποτελέσματα
Γοαννοπουλου χριστινα
Αποτελέσματα κδαπ
Γοαννοπουλου χριστινα
Κδαπ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back