Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εβδομάδα μητρικού θηλασμού με εκδηλώσεις

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2019, 18:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1 έως 7 Νοεμβρίου), η 5η & 6η Τ.ΟΜ.Υ Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σταθμό Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου, το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και τη ΧΕΝ, διοργανώνουν μια σειρά δράσεων με σκοπό την προαγωγή του μητρικού θηλασμού, την εμψύχωση και ενδυνάμωση της θηλάζουσας μητέρας και του περιβάλλοντός της.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

-Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την απεικόνιση του μητρικού θηλασμού, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 έως τις 17:00, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. Τα έργα που εκτίθενται ανήκουν σε μαθητές σχολείων των Ιωαννίνων, σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου της ΧΕΝ και σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου «Ζωγραφίζω».

-Εγκαίνια χώρου θηλασμού τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο δημαρχιακό κτίριο Κατσικά Ιωαννίνων.

-Ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο 21ο Δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων (στην περιοχή Σεισμόπληκτα)  με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του μητρικού θηλασμού.

-Ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου,  στις 09:00 στον χώρο του Σταθμού Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του μητρικού θηλασμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back