Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εβδομάδα «Ελευθερίων» στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου Εβδομάδα «Ελευθερίων» στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2021, 22:08
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τα «Ελευθέρια Άρτας» κορυφώνονται και, εκτός από την παράσταση «Το Γεφύρι της Άρτας-Οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου» που ανεβάζει το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» στις 20 και 21 Ιουλίου, ο Δήμος Αρταίων φιλοξενεί κι άλλες δράσεις.

Συγκεκριμένα:

-«Arta’s Street Music Festival» με αρτινούς καλλιτέχνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, την Τρίτη 20 Ιουλίου, από τις 20:00. Από τον  Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «Ο Σκουφάς» σε συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας.

-Συναυλία από το μουσικό συγκρότημα  «Alcatrash» την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας. Από τον  Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «Σκουφάς» σε συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.

-Παρουσίαση ιστορικού λευκώματος «Εικοσιμία αναφορές στο Αρτινό ‘21» την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 21:30, στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας. Από τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρταίων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back