ΗΠΕΙΡΟΣ

«Ελευθέρια» με μάσκες στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου «Ελευθέρια» με μάσκες στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/07/2020, 23:29
ΗΠΕΙΡΟΣ

H Kοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την «απαγόρευση πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοιχτών εκδηλώσεων» μέχρι τις 31 Ιουλίου, σε πρώτη φάση, έχει προκαλέσει μια σύγχυση και έχει αφήσει ανοιχτά τα περιθώρια για διάφορες ερμηνείες για τις «αντίστοιχες δημόσιες ανοιχτές εκδηλώσεις» και ποιες είναι αυτές.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις δύο Δήμων στην Ήπειρο: Αρταίων και Ηγουμενίτσας.  

Ο Δήμος Αρταίων ανακοίνωσε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια 2020» θα πραγματοποιηθούν κανονικά, αλλά με είδη ατομικής προστασίας. Σημειωτέον ότι οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ. «Η εξέλιξη αυτή προκύπτει μετά από διευκρίνηση πρόσφατων υπουργικών αποφάσεων αλλά και επικοινωνία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών με κρατικούς φορείς» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ο οποίος καλεί τους δημότες κατά την προσέλευση στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τέλη Ιουλίου, να έχουν στην κατοχή τους είδη ατομικής προστασίας.

Κι ενώ η Άρτα κάνει «Ελευθέρια» με μάσκες, ο Δήμος Ηγουμενίτσας δίνει μια ιδιαίτερη αυστηρή ερμηνεία στην ΚΥΑ, καθώς αποφάσισε να αναβάλλει τις προγραμματισμένες για τον Ιούλιο θεατρικές εκδηλώσεις…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back