Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εθελοντική αιμοδοσία από τα Ιωάννινα_2023

Εικόνα του άρθρου Εθελοντική αιμοδοσία από τα Ιωάννινα_2023
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 20:31
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εθελοντική  αιμοδοσία διοργάνωσε η παράταξη Ιωάννινα_2023 το περασμένο Σάββατο, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μόνη λύση για να έχει η χώρα μας επάρκεια και αυτάρκεια αίματος. Δεν είναι μια πρωτοπόρα δράση, αλλά είναι μια πρωτοβουλία για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία μας, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. στο ποσοστό εκείνων που προσφέρουν αίμα».

Την επόμενη μέρα, Κυριακή, η κα Καλογιάννη με κλιμάκιο της παράταξης επισκέφθηκε το Πέραμα, τη Μάζια και την Κρυόβρυση. Θέματα που συζήτησε με τους πολίτες ήταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο ελλιπής φωτισμός, ο εξωραϊσμός των κοινόχρηστων χώρων, η μη απόδοση των ανταποδοτικών τελών αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση αποχιονισμού τους χειμερινούς μήνες». Η κα Καλογιάννη δεσμεύτηκε ότι «θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα μικρά, καθημερινά, προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων ιδιαίτερα των απομακρυσμένων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back