Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #236

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #236
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2023, 10:52
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023. Τι μας έμεινε από την πανδημία. Όταν ο χάρτης άλλαζε χρώματα, οι εκθέσεις των κρουσμάτων, τα ποσοστά εμβολιασμού, οι υποδομές, τα «τραπεζάκια έξω, ο αριθμός των θυμάτων. Και ένα άρθρο του Γιώργου Παππά, του γιατρού που κατέγραψε σε ένα δημόσιο ημερολόγιο την πανδημία στα Γιάννενα.

Το Πέραμα, οι «40 καλύβες» και το σπήλαιο: Η ονομασία ενός παραλίμνιου μεγάλου οικισμού του Δήμου Ιωαννιτών. Η ατζέντα της ερχόμενης εβδομάδας έχει σινεμά (The Florida Project, Εγώ, ο Ντάνιελ  Μπλέικ, Οι μαθητές του Ουμπέρτο Πρίμο) και θέατρο (Αποδημητικά Φιλιά, Μαύρη Σαύρα). Παρουσιάζουμε τον Αριστοτέλη, το graphic novel του Τάσου Αποστολίδη και του Αλέκου Παπαδάτου. Στο άλμπουμ το Is this Real? των Wipers. Ο Τζον Κάρπεντερ έκλεισε τα 75 χρόνια. Μια αναδρομή στην καριέρα του που έβαλε τη δική του σφραγίδα στο παγκόσμιο σινεμά. Το Φεστιβάλ Δράμας δημιουργεί διαγωνιστικό τμήμα για παιδιά και νέους. 

Διαβάστε επίσης για το TheARtro, ένα καινοτόμο σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας που έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και της εμπειρίας του θεατή. 


Πατώντας στο κέντρο του Εξωφύλλου, το διαβάζετε σε πλήρη οθόνη. 

Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo236-220123.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back