Εξωδικαστικός μηχανισμός: σεμινάριο σε ζωντανή μετάδοση

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2018, 15:03

Ένα ακόμα σεμινάριο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, αίθουσα Ερμής , 6ος όροφος) και ώρες 09:00 με 17:00. Το σεμινάριο έχει θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες».

Πρόσβαση σε απευθείας μετάδοση θα έχουν μέσω διαδικτύου, από την ιστοσελίδα του ΟΕΕ τα μέλη του επιμελητηρίου και οι λογιστές - φοροτεχνικοί. Επιπλέον, το σεμινάριο θα μεταδίδεται μέσω διαδικτύου απευθείας στις έδρες των 16 περιφερειακών τμημάτων του ΟΕΕ (Κομοτηνή, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Γιάννενα, Λάρισα, Λαμία, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίπολη, Ρόδος, Μυτιλήνη, Ηράκλειο, Χανιά και Κέρκυρα), προκειμένου να το παρακολουθήσουν τα μέλη του και οι λογιστές - φοροτεχνικοί που επιθυμούν.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και να λάβουν άμεσα απαντήσεις. Οι εισηγητές θα είναι στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και εξειδικευμένοι νομικοί και οικονομολόγοι.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back