Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «εξπρές» σταμάτησε στον Αστέρα

Εικόνα του άρθρου Το «εξπρές» σταμάτησε στον Αστέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/11/2016, 19:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά, ο ΠΑΣ έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», δεχόμενος για πρώτη φορά γκολ στο γήπεδό του και χάνοντας μια καλή ευκαιρία να βρεθεί, στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έστω και περιμένοντας τα αυριανά ματς.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο προς κακό στο α’ ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης και τον Μαμπούλου να είναι δραστήριος, μέσα στις λίγες φάσεις που έγιναν. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε με την ευκαιρία του Καλτσά στο 56’ και συνεχίστηκε με την κεφαλιά-γκολ του Ζάιρο στο 63’. Μέσα σε 5 λεπτά όμως, ο Αστέρας γύρισε το παιχνίδι με τους Φαρίνια (72') και Μάσα (77'). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας (79' Καρανίκας), Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοζορώνης (76' Βιντάλ), Μπαμπουλού, Ζάιρο, Κόντε (55' Γιάκος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου (64' Κυριακόπουλος), Χαμντανί, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Φαρίνια (86' Ιωαννίδης), Τσιλιανίδης (76' Μάσα), Νίκο Φερνάντες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back