ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εξαιρούνται παϊτόνια, λεωφορεία, αυτοκίνητα και δίκυκλα...

Εικόνα του άρθρου Εξαιρούνται παϊτόνια, λεωφορεία, αυτοκίνητα και δίκυκλα...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/08/2023, 18:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κανονικά και… χωρίς κανένα πρόβλημα, γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον παραλίμνιο δρόμο των Ιωαννίνων (από τον Μώλο μέχρι τη Σκάλα) που υποτίθεται ότι είναι κλειστός τα σαββατοκύριακα, από τις 11 το πρωί του Σαββάτου έως τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ήταν μόλις χτες που ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου υπέγραψε μια νέα, τροποποιητική απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλίμνιο δρόμο, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία των παϊτονιών, των ιππήλατων αμαξών δηλαδή, γύρω από το Κάστρο των Ιωαννίνων «με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών» όπως αναφερόταν.

Επί της ουσίας, δινόταν το πράσινο φως στα παϊτόνια να κυκλοφορούν στον παραλίμνιο δρόμο, για τον οποίο υφίσταται απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων για το διάστημα από 22 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου.

Η τροποποιητική αυτή απόφαση δεν χρειαζόταν καν. Στον παραλίμνιο δρόμο, όπως διαπίστωσε σήμερα ο «Τύπος Ιωαννίνων», κυκλοφορούν τα πάντα και οι πάντες: παϊτόνια, λεωφορεία (κανά δυο και παρκαρισμένα κάτω από τα πλατάνια), αυτοκίνητα, δίκυκλα, ποδηλάτες, πεζοί. Δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση, όπως δεν υπάρχει και καμία πινακίδα σήμανσης περί απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων…

Οπότε τα περί κλειστού παραλιμνίου ισχύουν μόνο στα χαρτιά και στις αποφάσεις που υπογράφει ο κ. Παπαγεωργίου, όπως φαίνεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΠΛΑΚΑ ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ .... ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ .... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ..ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ... ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ....
ντοπιος
συμφωνώ κι επαυξάνω.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back