πλαισιο πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: 31 ΙΕΚ ζητούν εκπαιδευτικούς

Εικόνα του άρθρου ΔΥΠΑ: 31 ΙΕΚ ζητούν εκπαιδευτικούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2022, 02:09
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε σήμερα, στις 18:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 31 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) έτους κατάρτισης 2022-2023. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022, στις 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά, μέσω του gov.gr, με τους κωδικούς TAXIS, στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr - Εκπαίδευση - Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο - Αίτηση ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ΙΕΚ-ΔΥΠΑ.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής υποψήφιων ωρομίσθιων εκπαιδευτών, να επιλέξουν τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που επιθυμούν ή τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ μιας και μόνο περιφερειακής ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Tα δικαιολογητικά των υποψηφίων, που αναφέρονται στην προκήρυξη, πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική αίτηση σε μορφή PDF.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος των ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι να παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας και να εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα, μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Για να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi.ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3