ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο χρυσά για μια μικρή αθλήτρια

Εικόνα του άρθρου Δύο χρυσά για μια μικρή αθλήτρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2019, 17:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια γιαννιώτισσα αθλήτρια, η Ουρανία-Μαρίνα Ντούσκου, διακρίθηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα αλπικού σκι παμπαίδων-παγκορασίδων Βόρειας Περιφέρειας, το οποίο έγινε το σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλία.

Η μικρή αθλήτρια, που αγωνίστηκε με τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών, κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα της κατηγορίας των παγκορασίδων. Δύο ασημένια, επίσης, κέρδισε η Δέσποινα Πραπαβέση (ΦΛΩ). Η Εριέττα Πετσινάρη και η Ζωή Ζιαμπάκα μοιράστηκαν τα χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα Combi και GS αντίστοιχα.

Η Ουρανία-Μαρίνα Ντούσκου είναι η πρώτη Γιαννιώτισσα που κερδίζει αγώνα πρωταθλήματος αλπικού σκι. Φέτος ήταν η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία παγκορασίδων. Μάλιστα, στο αγώνισμα του Giand Slalom κατέγραψε χρόνο καλύτερο και από το αγόρι νικητή της κατηγορίας Παμπαίδων. Η Ουρανία ζει μόνιμα στα Γιάννενα, είναι μαθήτρια της πέμπτης τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και, εκτός από τη χιονοδρομία, ασχολείται με τον κλασσικό αθλητισμό ως αθλήτρια του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back