ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σειρές για να δείτε: η Έμα Στόουν και το νέο True Detective

Εικόνα του άρθρου Δύο σειρές για να δείτε: η Έμα Στόουν και το νέο True Detective
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2024, 19:27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Curse

Όταν –προϊστορικά- ανακαλύφθηκε το κρίνγκε χιουμορ (ανοίξτε και κανένα λεξικό νεοεφηβικής-νεοελληνικής), τύποι σαν τον Νέιθαν Φίλντερ και τον Μπένι Σάφντι ήταν αρκετά έφηβοι για να αποφασίσουν ότι αυτό βασικά θέλουν να κάνουν στη ζωή τους: να γράφουν ενοχλητική κωμωδία.

Τo The Curse όμως δεν είναι απλά κάτι τέτοιο. Είναι το Office χωρίς καμία αθωότητα, η αποδόμηση της νεοwoke δηθενιάς των πλουσίων, χωρίς έλεος. Επίσης, είναι η daytime job της Έμα Στόουν (εξαιρετική στο ρόλο), όταν δεν έπαιζε πέρυσι την Μπέλα Μπάξτερ.



True Detective-Night Country

To πρώτο True Detective ήταν αποκάλυψη. Τα επόμενα δύο ήταν καλά (προσωπική επιλογή, η δεύτερη σεζόν) και τώρα, έρχεται το τέταρτο. Η Τζόντι Φόστερ υπενθυμίζει γιατί είναι διαχρονικά μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και η Ίσα Λόπες που σκηνοθετεί, λογικά θα απασχολήσει ξανά στο προσεχές μέλλον. Όλα συμβαίνουνε νύχτα, κάπου στον αρκτικό κύκλο, σε μια από τις πόλεις που δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν, αλλά υπάρχουν. Και ξαφνικά, συμβαίνει κάτι εντελώς αλλόκοτο και φρικώδες, δεν τους έφταναν όλα τα υπόλοιπα ζόρια τους…


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back