ΕΛΛΑΔΑ

Δύο νεκροί από τις φωτιές στη Μαγνησία

Εικόνα του άρθρου Δύο νεκροί από τις φωτιές στη Μαγνησία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2023, 00:09
ΕΛΛΑΔΑ

Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τις πυρκαγιές στη Μαγνησία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Χοροστάσι του Αλμυρού στο Βόλο έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και βρέθηκε εντός τροχόσπιτου. Λίγο αργότερα, νεκρός εντοπίστηκε κοντά στο μαντρί του και ο 45χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Αγιο Γεώργιο Φερρών.

Στο μεταξύ νέο μήνυμα εστάλη από το 112 σε όλους τους κατοίκους του Βόλου το οποίο τους ενημερώνει ότι ο πληθυσμός πρέπει να παραμείνει κλεισμένος στα σπίτια του με κλειστά παράθυρα και πόρτες διότι πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.


Προληπτικά η Αστυνομία έχει κλείσει τον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου από τον ανισόπεδο κόμβο της περιφερειακής οδού και πάνω, ενώ πλέον η φλόγες έχουν μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της Α’ ΒΙΠΕ και κατακαίει αύλειους χώρους βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, ενώ έχουν σταματήσει να κινούνται και τα τρένα, αφού η σιδηροδρομική γραμμή διέρχεται από την καιόμενη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back